Home | Hírek | Puzsér Róbert ezúttal a KDNP-ről húzta le a keresztvizet (+video)

Puzsér Róbert ezúttal a KDNP-ről húzta le a keresztvizet (+video)

Imakommandó a Keresztény Demokrata frakció fizetésemelési törekvéseinek létjogosultságáért.

Puzsér Róberttől a Csillag Születik tehetségkutató-verseny zsűriző tagjától megszoktuk a szókimondó kritikai észrevételeket és a szigorú elutasításokat egy-egy produkció láttán. Megszoktuk a kínszenvedéseit az olcsó „művészek” előadásai közben és elfogadtuk, hogy Ő valóban kritikus szemmel nézi a világot, amely képességével igazi szűrő szerepet játszik az újabbnál újabb, de nívó alatti celebritások megszületésében.  A minap viszont humoros arcát is megvillantotta saját videoblogjában, ahol komolyan csinált viccet a KDNP-s frakció legújabb álságosan röhejes, semmirekellő parlamenti munkájából. Ezúttal a keresztényinek mondott magyar politikusok kaptak Puzsértól képletesen egy jó nagy kövér NEM-et, egy kisebb fajta fricskát- ironikusan dacos formában. Puzsér Úr, ez igen! Ez produkció, ez performance volt azzal együtt, hogy a KDNP-s képviselők nyújtottak hozzá szégyenletes alapanyagot.

– A Videó lentebb található –

A tegnapi napon, 2012 április 16.-án az Országgyűlés 750 ezer forintban állapította meg a parlamenti képviselők fizetését. A döntést az elmúlt két év legsúlyosabb koalíciós vitája előzte meg, a Keresztény-demokrata Néppárt frakciója ugyanis keveselte a 745.000 forintos összeget.

Nagyon örülök és nagyon büszke vagyok, hogy a Keresztény-demokrata Néppárt végre csattanós választ adott azoknak, akik szerint nincsen Keresztény-demokrata politika Magyarországon. Akik szerint a KDNP az csak egy báb. Akik szerint a KDNP az nem autonóm párt. S most bebizonyították azt, hogy szembe mernek szállni akár a Fidesszel is. Jó, nem az abortusszal kapcsolatban, vagy nem a vasárnapi munka tilalommal kapcsolatban, de egy sarkalatos kérdésben. Amikor Magyarországon 230 ezer forint a bruttó átlagkereset, miért kell keresztény politikusoknak 745 ezer forintból kijönniük? Itt az ideje, hogy végre sarkunkra álljunk és büszkén kimondjuk: Ne kelljen Magyarországon keresztény politikusoknak nélkülözniük!! Ezért én egy imakommandót szeretnék szervezni. Én azt szeretném, ha minél többen összegyűlnénk és imádkoznánk, hogy az Úr Isten odafigyeljen ennek a kicsiny párt törekvéseire és támogassa azt! Egyesek azt állítják, hogy Jézus annak idején az apostoli szegénységet hírdette. Itt az ideje, hogy egyszer és mindenkorra felszámoljuk ezeket a sötét demagóg hazugságokat. Jézus világ életében a keresztény politikusoknak a jólétéért küzdött. Elég legyen a képmutatásból! Elég legyen az álságos apostoli szegénységre való folyamatos hivatkozásból! Legyünk büszkék arra, hogy 745 ezer forint az Magyarországon keresztény politikusoknak nem elég. Magyarként is büszkék lehetünk ezekre a hősökre, akik újra felemelik az 56-ban porbahullott zászlót és megvédik a parlamentarizmus és a képviselői munka becsületét – a szociális demagógiával és a külföldről sugalmazott úgynevezett takarékoskodással és mértékletességgel szemben. Nincs ma keresztényibb, nincs ma bátrabb, nincs ma magyarabb ügy mint a KDNP kiállása a demagóg és rongyos 745 ezer forintos alamizsnával szemben. Ez a frakciónyi tanúságtévő mártír végre elhozza nekünk a valódi Krisztust és megteremti azoknak akik igazán hisznek: a Mennyek Országát már itt az árnyékvilágban is. Szálljunk magunkba, és imádkozzunk azért, hogy ebben az országban ne kelljen keresztény politikusoknak szűkölködniük soha többé.

 

A KDNP frakció közelebbről, akiknek a 745 ezer forint nem elég:

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál