Home | Sport | Box | Edzés nélkül is négy menetet kibírt Zöld Ferenc Torontóban

Edzés nélkül is négy menetet kibírt Zöld Ferenc Torontóban

Felkészülés nélkül ment bokszolni Kanadába a debreceni bunyós, mert a pénz nagy úr, és az a csoda, hogy kibírt négy menetet egy veretlen kolumbiaival szemben.

A Zöld Ferencnek még egy hete sem volt arra, hogy felkészüljön egy tízmenetes meccsre, kiutazzon Torontóba és közben leadjon négy kilót. Nem felelőtlenségről van itt szó, hanem pusztán arról, hogy a sportember fiatal kora ellenére immár edzőként keresi elsősorban a kenyerét a DVSC-nél, a bokszolás már csak mellékállás, pénzszerzési lehetőség. Jött a felkérés, hogy Torontóban bokszolhat egy kerek summáért, hát bevállalta.

Edzőként az egykori lokista csapattársa, Komjáthi László kísérte el a tengeren túlra, aki immár ellenfele is a profik között, nemrég például egymással bokszoltak a Szuper Nyolcak tornájának döntőjében. Komjáthi volt az, aki az ötödik menetben feladta a küzdelmet, miután „tanítványa” teljesen elkészült az erejével. Edzés nélkül Zöld Ferenc négy menetet bírt, addig jobb volt, mint a rivális, ám az ötödik gongszóra elfogyott a szufla. Csütörtöki találkozásunkkor úgy nézett ki, mint aki tánciskolából jött, tehát valóban nem kapott nagy verést Samuel Vargastól.

Amint azt Ferenc a Cívishírnek elmondta, nem volt „megütve”, azaz megrendítve, csak Komjáthi – nagyon helyesen – nem látta értelmét a folytatásnak, ezért „kivette” a szorítóból. Állítása szerint komoly felkészüléssel győzelmi esélyei lettek volna a kolumbiai ellen. Zöld ezzel nyolcra növelte vereségei számát a profik között, a tizennégy győzelme (6 K.O.) mellett.

forrás: civishir.hu

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál