Home | Bevándorlás | Fürst-Hidvégi Tibor is Kanadába menekült a politika-gazdasági maffia elől

Fürst-Hidvégi Tibor is Kanadába menekült a politika-gazdasági maffia elől

Közleményben tudatta az Antifasiszták Magyarországi Demokratikus Pártja, hogy elnökük, Fürst-Hidvégi Tibor is menekültstátuszt kért Kanadában.

A párt közleménye szerint Fürst-Hidvégi Tibor és családja ellen évek óta koncepciós hadjáratot folytat a politikai-gazdasági maffia, ami “a magyar hatóságokba beépülve áldozatait gyakran koncepciós bűnvádas eljárásokkal, vagyonosodási vizsgálatokkal, vállalkozásaik ellehetetlenítésével” teszi tönkre. A pártelnök szerint így bárkit könnyen elérnek, ezért különösen veszélyesek.

Ajánlat

A pártelnök saját meghurcoltatására hivatkozik, állítása szerint “a kezelésére bízott nagyértékű váltókat tulajdonítottak el és váltottak le rendőri, ügyészi, bírói segédlettel oly módon, hogy az értékpapírok másolatát hamisnak nyilvánították”.

Fürst-Hidvégi szerint az élete is veszélyben forog Magyarországon, úgy véli, a maffia a kivégzésére készült.

A korrupció elleni harcot azonban Kanadából sem adná fel a pártelnök, külföldi segítséggel szeretne nyomást gyakorolni a hazai korrupciós rendszerre.

MTI

Szólj Hozzá - Szabad a vélemény!
Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat

3 hozzászólás

  1. Hála Istennek, hogy ez is lelép!
    Divat lett Magyarországon, hogy a hazaárulók politikai fegyvert próbálnak faragni a menekültstátuszból, pont úgy, mint az antiszemitázásból. Kevés cigány is megy, akiket folyamatosan küldenek vissza, illetve napról napra jönnek a hírek, hogy “magyarokat” – azaz cigányokat, emberkereskedelem gyanújával fogtak el ottani rendőrök. A vízumot is vissza fogják állítani, annyi mocsok megy innen. Politikai színjáték az egész, de azt kell mondjam, örülök neki. Minden ilyen gerinctelen, hazátlan ember távozása egy lépéssel segíti hazánkat, hogy a kijelölt, szellemiségében és tisztességében kiteljesülő tiszta, szebb jövőt elérje.

  2. Tibikem, ha ezt a meset el tudod adni a Kanadaiaknak, akkor le a kalappal. Mondjuk elhittek mar ennel nagyob zoldseget is, ugyhogy lehet hogy megis bejon a dolog.

  3. Itt is egyértelműen látszik, hogy a magyar emberek abszolút “nem rasszisták!” És nem veszik észre, hogy ŐK egy politikai színjáték tudatlan statisztái, egy korlátolt értelmi képességű,beteges politikai nézet követői! Azt gondolom, hogy a tipikus magyarországon ez a nézet miszerint, minden roma bűnöző és munkakerülő, és csúnya és beteg! miközben a “Nagy Magyar Elit” tönkreteszi a gazdaságot és sportot űz az állami javak elrablásából, és közben elhiteti veletek, hogy mindezekért a cigányok a felelősek! Mikor nyílik már ki a magyar társadalom szeme, és veszi észre azt az erkölcsi és morális zuhanó repülést, ami válságba viszi az országot és amiért nem a cigányság a felelős, hanem a politika és a társadalom összessége??? Nagyon szomorú vagyok, hogy a magyar társadalom ennyire szűk látókörű és ilyen mértékben befolyásolható, ideologizálható! Kíváncsi lennék milyen információjuk van a cigányság történelméről, kultúrájáról és hogy milyen pszichés reakciókat vált ki egy csoportban a diszkrimináció, és szegregáció magyar országon létező formája?!? Egy társadalomnak egy kisebbségben lévő csoporttal szemben a jóhiszemű integráció kell legyen a fegyvere, hogy az a csoport a társadalom és a gazdaság építő alkotóeleme legyen! A magyarországi romák pedig egy elég nagy kisebbség, én úgy gondolom, hogy a hivatalos adatokkal szemben kb 20%-ra tehető, és 100%-ban kimerem jelenteni, hogy jelentős részük ott is marad, és a magyar társadalom csak és kizárólag akkor jár jól, ha ez a csoport integrálódva kiveszi a részét a termelésből, és a bevételi és nem a kiadási oldalon jelenik meg! “A hungarian roma refugee who trust in Canada!”

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*


VIDEÓS CIKKEK