Home | Hírek | Kaposvárra is ellátogatott Ben Johnson

Kaposvárra is ellátogatott Ben Johnson

Kaposváron járt a világ egyik legismertebb sportembere, Ben Johnson – adta hírül a labdarúgócsapat honlapja, a rakoczifc.hu. Kanada korábbi sprinterbajnoka a Genovai Futball Akadémia Somogyban tartózkodó növendékeit látogatta meg, de a Rákóczi FC vezetőivel és játékosaival is találkozott.

Ben Johnson már napok óta hazánkban tartózkodott, és útban vissza Olaszországba szorított az idejébe egy kaposvári kitérőt is. Kedden délelőtt, 11 óra előtt nem sokkal érkezett meg a Rákóczi Stadion parkolójába az a terepjáró, amely az egykori világhírű atlétát hozta. Ben Johnson nevét szinte mindenki ismeri szerte a világon: ő az az atléta, aki 1988-ban, a szöuli olimpián, világcsúccsal nyerte a 100 méteres síkfutást, néhány nappal később viszont doppingvétség miatt elvették tőle az aranyérmet…

Az ismert sportember – aki a napokban terjedelmes interjút adott a Nemzeti Sportnak – ma már a futballal foglalkozik, ezért járt hazánkban is. Kaposváron a genovai futballiskolából ide került négy fiatal játékost látogatta meg.

„Azt azért szeretném elmondani, hogy itt valószínűleg nem olyan fiatalemberekről van szó, akik azért vannak Kaposváron, hogy esetleg NB I-es futballistákká váljanak vagy világhírű labdarúgók legyenek – mondta a Rákóczi ügyvezetője, Illés János. – Ez egy olyan együttműködés, amely az ő nemzetközi iskolájának egy szélesebb lehetőséget biztosít Európában.”

forrás: nemzetisport.hu

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál