hirdessen-itt hirdessen-itt
Home | A világból | Iskolai lövöldözés Cleveland mellett

Iskolai lövöldözés Cleveland mellett


Öt tanuló megsebesült egy lövöldözésben egy ohioi középiskolában. Az egyikük belehalt a sérüléseibe – írta meg a CNN.

A WKYC honlapján az volt olvasható, hogy a rendőrség mindkét lövöldözőt elfogta. Azóta kiderült, hogy csak egy gyanúsított van, akit elfogtak, valószínűlg egyedül követte el a bűncselekményt. A Chardon High School-ban kitört lövöldözés elkövetője egy diák volt.

Az iskola továbbra is le van zárva, a rendőrség szerint a többi tanuló biztonságban van. Korábban néhány tanterembe állítólag több iskolás is bezárkózott. Az épületet evakuálták, a diákokat egy közeli általános iskolába vitték

A férfi a reggeli iskolakezdéskor lépett be az épület menzájára, ahol tüzet nyitott a diákokra. A lövöldözésben megsebesült öt tanuló közül kettőt kórházba szállítottak, egy fiút és egy lányt. Egyikük állapota súlyos, a másikuké stabil. A másik három sebesültet helikopterrel szállították kórházba.

Az egyik diák azt állítja, hogy vasárnap éjjel a gyanúsított a Twitterre azt írta ki, hogy másnap be fog vinni egy fegyvert az iskolába, de mindenki azt hitte, hogy csak viccel. A hatóságok közlése szerint egy tanár üldözte ki az iskola épületéből a lövöldözőt.

Az eset Chardonban történt, egy 5100 fős kisvárosban Clevelandtől 30 mérfölddel keletre. Az iskolába körülbelül 1150 diák jár.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top