Home | Hírek | Nagyüzemi réztolvajokat kapcsoltak le Kanadában

Nagyüzemi réztolvajokat kapcsoltak le Kanadában

Sajnos ismét Magyarországról kivándorolt bűnözőkről számolt be a kanadai sajtó napokkal ezelőtt. Hét magyar nevű embert tartóztatott le a torontói rendőrség, amiért betörtek egy vízi erőmű raktárába, és 50 ezer dollár értékben próbáltak rézkábelt ellopni – írja a kanadai The Star.

Nagy Zsolt (46), Máté József (44), Bandula Zsolt (38), Dardos József (33), Ruszó Sándor (28), Szarka István (26), és Horváth Sándor (27) kábelvágó ollók segítségével jutott be a Hydro One raktárába, és teleraktak egy tehergépkocsit értékes rézkábellel. A torontói rendőrség szerint egyre gyakoribb a színesfémlopás a környéken, ezért egyre több őrző-védő céget kell alkalmazni a raktárak őrzésére.

Ajánlat

Szólj Hozzá - Szabad a vélemény!
Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat

15 hozzászólás

 1. Sajnos az ijen senkihaziak miadt, a normalisan elo romak akik it elnek kanadaban,es becsuletesen dolgoznak, azok sem kapnak vegleges letelepedesit (rendet).Mert kijonnek,es nem elegszenek meg azzal,amit kapnak Kanadatol,Munkahely”ingyenes orvosi ellatast”segelyt”stb.Hanem nagyertekben lopnak hogy lejarasak a normalisan elo ciganyokat Kanadaban.NEKTEK SZOL AKIK IJENEKET CSINALTOK,MAJD HA HAZA KELL MENNETEK MAJD EHEN FELFORDULTOK,MER OTHON MEG SZARAZ KENYER SE LESZ, DE ANYIRA MEGERDEMLITEK…iSTEN ADOTT NEKTEK VALAMIT, BUTA EMBEREK!A LEHETOSSEGET HOGY KANADABAN UJ ELETET KEZDJETEK.DE TI NEM CSAK MAGATOKNAK CSINALTOK ROSZAT EZZEL, HANEM NEKUNK IS.En azt kivanom hogy Isten adjon az elmetekre egy felfogo kepeseget,hogy legkozelebb feltudjatok fogni hogy milyen szerencset ,uj eletet kaptatok,Istentol,amit szepen elrontottatok.

  • 5 evet eltem kanadaban es el kell hogy mondjam nyitott szemmel !!! mar akkor is a MAGYAROK voltak a porondon 🙂 de amit hozza kell tegyek a dologhoz az az lenne es nem tobb !! mint ahogy itthon is es barhol mashol a magyarok ugy a magyar ciganyok egyarant lopnak csalnak … tisztelet a kivetel !! csak kulombseg az hogy a magyar csendesen alattomosan es mertekkel vagy jol okosan megfontoltan… mig a cigany odamegy elveszi fejetlen tanulatlan.. es osztonbol cselekszik… ami annyit jelent ha nincs AKKOR MAJD MEGYEK AZT LESZ :)) nyilvan elobb es nagyobb szamban eszreveszik mint az okos nem ciganyt 🙂 aki estleg mas tipusu kevesbe drasztikus buncselekmenyt kovet el… pl. sikkaszt hivatasabn vagy munkahelyi beszosztasaban betoltott tisztjet hasznalja ki.. es mindig gondoskodik arrol hogy a mertekletesseg meglegyen 🙂 szereny velemenyem ennyi lenne :)) es ez itthon is ugyanigy megy.. a parlament-tol aaz egyszeru emberig 🙂 a media meg tudja a dolgat… csokolom a jol bevalt rendszert… 😉 victor

 2. egyetertek az elozo felszolalassal. Az ilyen emberek miatt kell majd nekunk is hazamennunk, mert nem gondolkoznak, hogy esetleg valami ertelmes dolgot csinaljanak, hogy megprobaljanak beilleszkedni, itt is ugyanazt csinaljak, mint otthon. Csak akkor az a kerdes, hogy minek jottek ide? En azert jottem a csaladommal, hogy uj eletet kezdjunk, hogy a fiamnak jobb elete legyen, de majd ezek miatt a bunozok miatt nekunk is azt mondjak, hogy irany haza. Mikor majd haza kell mennem, es a fiamnak meg enni se lesz mit, akkor fogom megkerni az istent, hogy az ilyen embereket buntesse meg

 3. Miért nem lepődök én meg ezek olvasása után?A magyar romák mindenhol szégyent hoznak a becsületesen élőkre!!Haza kell mindet zavarni , itthon hagy éhezzenek, szenvedjenek, ha nem tudják értékelni ott kint a jó életet.Enni ehetnek ájulásig, mert bárhol adnak nekik.. adnak segélyeket, ingyen orvosi ellátás, ingyen lakás, ingyen angol suli, akkor mi a fészkes fene kell még ezeknek a putris tolvajoknak??Az eszem megáll:((

 4. ődv ,szoval. tejesen igazatok,van egy cigánymiat sok cigánynak,. el.megy a becsülete .még az ismert cigány nak is ezel, mindanyiunkat lejárat az ijen roma , egy kalapalá vesznek benünket, ,változtasunk,

 5. AUSZTRIÁBAN MEG KIVAN ÍRVA A BOLTOKBAN MINDEN FELÉ,HOGY MAGYAR NE LOPJ….MAGYAR KÉRLEK NE LOPJ…..ÉS OTT NEM A ROMÁKRÓL VAN SZÓ.DE EGYÉBKÉNT ILYEN SZUTYOK ROMÁK MEG BÖRTÖNBEN VALÓK ÉLETÜK VÉGÉIG MERT TÉNYLEG ŐK JÁRATNAK LE MINKET RENDES ROMÁKAT ,ROHADJANAK MEG.DE A SOK ÁLSZENT MAGYAR NEHOGY MÁR NEKIK AKARJUNK MEG FELELNI .RÖHEJES ŐKET IS LENÉZI MINDEGYIK ORSZÁG LEGALÁBB VISSZA KAPJÁK AMIT ADNAK NEKÜNK.TÖNKRE TESZIK AZ ÉLETÜNKET GYEREK KORUNK ÓTA.DE MAJD A JÓISTEN MEGADJA NEKIK.KÖSZÖNÖM SZÉP NAPOT MINDENKINEK.

  • Horváth Tamás

   nem a jóanyádat nem !!!!
   Hát kiamegmeredtf@szt videóznak le az ipari kamerák te retkes hazaárúló barom ha nem a tetves cigányaidat?
   .Azoknak csak az útlevelük volt magyar .

   • Mocskos bünőző cigányhorda miatt volt bevezetve a vízum is!
    Nagyon hülye Kanada, hogy egyetlen cigány hulladékot is beenged, bár a Magyarországon élő magyarok nagyon örülnének ha az összes munkakerülő,segélyes hullyadék cigány eltakarodna!

  • Ez egy ócska hazugság!
   A kilencvenes években valóban kiírták, de akkor is a CIGÁNYOK miatt, mivel magyar útlevelük volt!

 6. Kanadában nincsennek hulladék réz átvevő helyek. Akkor meg minek gyűjtögetni.

 7. Van az a munkahelyuk vasaznak!! Igy mondjak ok.

 8. A helyesen gondolkodó cigányok önmaguk jól látják saját problémájukat. De ha mi jutnánk erre a következtetésre rögtön ránk sütnék hogy rasszisták vagyunk. Az a baj hogy a génjeitekbe ívódott az a gondolkodás, hogy ami a másé az a tiétek is.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*


VIDEÓS CIKKEK